Büszkeségeink 2022-2023

December 2.

39 iskola 235 versenyzője mutatta ma meg tehetségét Budapesten, a XXVII. Országos Református Zsoltáréneklő Versenyen. Diákjaink példásan helyt álltak, arany és ezüst minősítéssel, valamint különdíjjal öregbítették ismét a Kis Bálint Református Általános Iskola jó hírét:
2. évfolyam: Adamcsik Fanni EZÜST MINŐSÍTÉS, KÜLÖNDÍJ
3. évfolyam: Rácz Réka Médea ARANY MINŐSÍTÉS
4. évfolyam: Bálint-Tatár Dávid EZÜST MINŐSÍTÉS
5. évfolyam: Oláh József EZÜST MINŐSÍTÉS
6. évfolyam: Szivós Milán EZÜST MINŐSÍTÉS
7. évfolyam: Győri Tamás ARANY MINŐSÍTÉS
8. évfolyam: Marhás Emese Zsuzsanna EZÜST MINŐSÍTÉS
Szeretettel gratulálunk minden versenyzőnek! Köszönjük a felkészítést Hajdu Ilonának és Karáné Szemző Noéminek.

November 21.

A Szeged-Csanádi Egyházmegye alkotópályázatot hirdetett a teremtésvédelem témakörében. Iskolánk katolikus diákjai közül a 3. osztályos Kovács Léda Kiara jutalomban részesült. Gratulálunk Lédának és köszönjük a közreműködést Gulyás János hitoktatónak.


November 18.

A Tiszakécskei Református Általános Iskola és Gimnázium idén 19. alkalommal szervezte meg a református iskolák országos meseíró találkozóját, ahol két diákunk is remekelt: Csüllög Réka (5. osztály) és Jakab Regina (7. osztály) korcsoportjukban bronz minősítést értek el. Gratulálunk diákjainknak és Karakasné Komáromi Éva felkészítő pedagógusnak.


Október 19.

A mai nap is tartogatott örömhírt számunkra: iskolánk 7. osztályos diákja, Kovács Jázmin Renáta, a szeghalmi Péter András Gimnázium és Kollégium által szervezett ANGOL Területi Szépkiejtési Versenyen I. helyezést ért el. Szívből gratulálunk a ragyogó teljesítményhez és köszönjük a felkészítést Nyuzó Barbarának!

Angol szépkiejtési verseny


Október 18.

Ismét szép sikerekről számolhatunk be: iskolánk egy 3-4. évfolyamos és egy 5-6. évfolyamos csapattal képviseltette magát a termÉSZetbúvár versenyen Zsadányban, ahol tíz település diákjai mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat, két korcsoportban.
Mindkét csapatunk: a Balázs Levente Lukács (3. osztály) és Jámbor Hunor (4. osztály) alkotta páros, valamint a Szilágyi Zsolt (5. osztály) és Dorcsák Boglárka (6. osztály) csapata is az I. helyet szerezte meg. Nagyon büszkék vagyunk rátok! Köszönjük, hogy ismét öregbítettétek iskolánk jó hírét. Köszönjük Juhász Jánosné felkészítő munkáját is.

Zsadányi természetbúvár verseny


Szeptember 23.

A Városi Könyvtár SINKA ISTVÁN ÉLETE ÉS MUNKÁSSÁGA címmel vetélkedőt szervezett ma a település diákjainak, Sinka István születésének 125. évfordulója alkalmából. 9 csapat mérte össze tudását. Iskolánkat 5 csapat képviselte, akik elhozták az első öt helyezést.

Gratulálunk nektek! Nagyon büszkék vagyunk rátok! 💟
I. hely: Benkő Tímea (8. osztály)
Lázár Dóra Kata (8. osztály)
Nagyidai Adrienn (8. osztály)
II. hely: Nacsa Hanna (7. osztály)
Nacsa Zoltán (7. osztály)
Szilágyi Izabella (7. osztály)
III. hely: Deák Botond (8. osztály)
Gurmai Balázs (8. osztály)
Pákozdi Norbert (8. osztály)
IV. hely: Balázs Zoltán Zsombor (7. osztály)
Borka Bence (7. osztály)
Szendrei Ildikó (7. osztály)
V. hely: Jámbor Jázmin (8. osztály)
Nagy Dorina (8. osztály)
Rábai Lara (8. osztály)

Sinka István vetélkedő